ბლენდერი


გარანტია






გარანტია


გარანტია


გარანტია
26 პროდუქცია
ჩვენება 1 - 24 of 26 პროდუქტი
ბლენდერი
ბლენდერი შეუცვლელი ასისტენტია სუპების, კოქტეილების, ცომისა და კარტოფილის პიურეს მომზადებაში. მაგრამ რომელი ბლენდერია საუკეთესო? მოდელების უზარმაზარმა რაოდენობამ განსხვავებული მახასიათებლებით და ფუნქციონირებით შეიძლება დააბნიოს გამოცდილი დიასახლისიც. სტატიაში ჩვენ გეტყვით რა უნდა მოძებნოთ ყიდვისას და ყურადღებით დავაკვირდეთ რამდენიმე მოწყობილობას, რომლებიც პოპულარულია მყიდველებში.
ბლენდერები დაფქვის ინოვაციური ტექნოლოგიით და სხვადასხვა სასარგებლო დანამატით საშუალებას გაძლევთ მოამზადოთ ყველაზე ნაზი სმუზი და კრემისებური სუპები სრულყოფილი კონსისტენციით.
კარგი ბლენდერი არის საიმედო, ძლიერი და მოსახერხებელი თქვენი სამზარეულოსთვის.
სწორი მოდელის ასარჩევად, თქვენ უნდა გადაწყვიტოთ შეძენის კონკრეტული მიზანი. მას შემდეგ, რაც გადაწყვიტეთ, რა ფუნქციები უნდა შეასრულოს ბლენდერმა თქვენს სამზარეულოში და რისთვის გამოიყენებს მას უფრო ხშირად, შეგიძლიათ გადახვიდეთ მახასიათებლების მიმოხილვაზე. განვიხილოთ ძირითადი.
დიზაინი და კონტროლის ტიპი
ამ პარამეტრებზეა დამოკიდებული არა მხოლოდ გამოყენების სიმარტივე, არამედ მოწყობილობის ფუნქციონალობაც. დიზაინის მიხედვით, ბლენდერები სამი ტიპისაა:
ჩაძირვის ბლენდერი
იგი შედგება ორი ნაწილისაგან: სახელური, რომელზედაც არის საკონტროლო ღილაკები და წაგრძელებული საქშენი - მის ბოლოში დანებია დამაგრებული. დიზაინის სახელი თავისთავად მეტყველებს: ფუნქციონირებისთვის ბლენდერი ჩაედინება კონტეინერში. წყალქვეშა ბლენდერი მუდმივად უნდა გეჭიროთ ხელში და იმისთვის, რომ ნარევის კონსისტენცია იყოს ერთგვაროვანი, სამუშაო ნაწილიც რიტმულად გადაიტანეთ კონტეინერზე.
სტაციონარული ბლენდერი
ასეთი მოწყობილობა უფრო ჰგავს კლასიკურ კვების პროცესორს. იგი შედგება ორი ნაწილისგან: ელექტროძრავი, რომელიც ატრიალებს დანებს და თასი, რომელშიც ინგრედიენტებია მოთავსებული შერევისთვის. ამ შემთხვევაში ბლენდერს არ სჭირდება მუდმივად ხელში აყვანა, მაგრამ მცირე პარტიები შეიძლება იყოს პრობლემა: სტაციონარული ბლენდერის გამართულად მუშაობისთვის, ნარევის მოცულობა თასში ჩვეულებრივ უნდა იყოს მინიმუმ 250 მლ. მაგრამ ოთხი ან ხუთი ადამიანისთვის წვნიანი ან დაფქული კარტოფილის მომზადებით, პრობლემა ნამდვილად არ იქნება.
კომბინირებული ბლენდერები
შესრულებული დავალებების რაოდენობის მიხედვით, ეს არის საუკეთესო ბლენდერები ბაზარზე. ასეთი მოწყობილობები აერთიანებს წყალქვეშა და სტაციონარული მოდელების ფუნქციებს. კომბინირებული ბლენდერი შედგება მოტორიზებული სახელურისაგან დამაგრებული დანართებით და თასისგან პირებით.
რაც შეეხება კონტროლის ტიპს, არის მექანიკური და ელექტრონული. პირველ შემთხვევაში, თქვენ შეგიძლიათ ჩართოთ და გამორთოთ მოწყობილობა, შეგიძლიათ შეცვალოთ მუშაობის რეჟიმი ღილაკების დაჭერით ან ღილაკის შებრუნებით. ბლენდერების უმეტესობა მექანიკურად კონტროლდება, მაგრამ ზოგიერთი სტაციონარული მოდელი ელექტრონულად კონტროლდება. ციფრულ ეკრანზე შეგიძლიათ აირჩიოთ სამზარეულოს პროგრამა, რომელიც მწარმოებელმა ჩადო მოწყობილობაში და ზოგიერთ შემთხვევაში თავად შექმნათ ბრუნვის სიჩქარისა და მუშაობის დროის არჩევით.
რეჟიმების და საქშენების რაოდენობა
ბლენდერის სტანდარტული ამოცანაა ინგრედიენტების შერევა და დაფქვა მოცემული სიჩქარით. მაგრამ თანამედროვე სახლის ბლენდერებს შეუძლიათ მუშაობა კიდევ რამდენიმე რეჟიმში:
- ტურბო. ამ შემთხვევაში, მოწყობილობა მუშაობს მაქსიმალური სიმძლავრით. ეს რეჟიმი გამოიყენება შერევის ბოლო ეტაპზე, რათა დასრულდეს მომზადების პროცესი უფრო სწრაფად.
- პულსის რეჟიმი. ამ შემთხვევაში ბლენდერი მუშაობს მაქსიმალური სიჩქარით რამდენიმე წამის შეფერხებით. ეს იცავს ძრავას გადახურებისგან და საშუალებას გაძლევთ შეაფასოთ დაფქვის ხარისხი. გამოიყენება თხილისა და სხვა მძიმე საკვების დასაფქვავად.
საქშენები
საქშენები წყალქვეშა ბლენდერისთვის აღფრთოვანებულია მათი მრავალფეროვნებით. გარდა სტანდარტული საჭრელი დანებისა, შეიძლება იყოს ყველა სახის საფეთქელი თხელი და სქელი ცომისთვის, დანები ყინულის დამსხვრევისა და ბოსტნეულისა და ხილის სწრაფი ჭრისთვის, დაფქული ხორცის მოსამზადებლად და ა.შ.
სტაციონარული მოდელებისთვის, ყველაფერი უფრო მარტივია - ჩვეულებრივ, ეს არის სამი საქშენი: სტანდარტული, ყინულისთვის და თხრილისთვის. ზოგიერთ ბლენდერში შეგიძლიათ შეცვალოთ დანები საჭიროების შემთხვევაში, ზოგს კი მოყვება დამატებითი თასები საქშენებით კონკრეტული ამოცანისთვის.
სიმძლავრე და ენერგიის მოხმარება
რა არის ბლენდერის ოპტიმალური სიმძლავრე? ეს ინდივიდუალურია და დამოკიდებულია იმაზე, თუ რისთვის ყიდულობთ ამ მოწყობილობას. 500 ვტ ძრავა კარგია პიურეს და სხვა არამყარი საკვების დასამზადებლად.
თუ ამის გარდა გეგმავთ თხილის დაფქვას, ხორცის მოხარშვას ან თუნდაც ყინულის გატეხვას, უმჯობესია უპირატესობა მიანიჭოთ უფრო მძლავრ ბლენდერს - დაახლოებით 700 ვტ ან მეტი.
სიმძლავრე 1000 ვტ და ზემოთ მიუთითებს, რომ მოწყობილობა პროფესიონალია. ის სწრაფად გაუმკლავდება ნებისმიერ პროდუქტს, მაგრამ ასეთი ბლენდერის ფასი უფრო მაღალი იქნება.
თუ სიმძლავრე არ ემთხვევა დავალებას, ეს არა მხოლოდ ზრდის სამზარეულოს დროს და გავლენას ახდენს პროდუქტების "დამუშავების" ხარისხზე, არამედ შეიძლება გამოიწვიოს მოწყობილობის ავარია. გარდა ამისა, ხანგრძლივი მუშაობისას, ენერგიის მოხმარება იზრდება, ამიტომ დაბალი სიმძლავრის ბლენდერის ყიდვა და მისი სხვა მიზნებისთვის გამოყენება ძალიან საეჭვო დანაზოგია.
ბლენდერების მოვლის სიმარტივე
ბლენდერების რეიტინგში მოვლის სიმარტივის თვალსაზრისით, წყალქვეშა მოდელები აშკარად ლიდერობენ. მათი საქშენები ადვილად მოსახსნელია და ირეცხება, თავად კი დიდ ადგილს არ იკავებს. ზოგიერთი მოწყობილობა პირდაპირ კედელზეა დამონტაჟებული და ყოველთვის ხელთ არის.
სტაციონარული ბლენდერით მოგიწევთ სარეცხის თასის ამოღება. გარდა ამისა, ასეთ მოდელებს მოუწევთ სამზარეულოში სივრცის გამოყოფა: სტაბილურობისთვის, ბაზა მზადდება ფართო და წონიანი. თვითწმენდის ფუნქცია ხელს უწყობს რეცხვას: ბლენდერში ასხამენ მცირე რაოდენობით წყალს, რომელიც ჩამოირეცხავს საკვების ნარჩენებს. თუმცა, ყველა მოდელს არ აქვს ეს ვარიანტი.
ბლენდერების დიზაინი
ჩაძირვის ბლენდერები ხშირად ინახება მხედველობის მიღმა, ამიტომ მათი დიზაინის მთავარი მოთხოვნა არის კომფორტი გამოყენებაში. ყურადღება უნდა მიაქციოთ სახელურს - მოთავსბულია თუ არა ის კომფორტულად ხელში და არის თუ არა მასზე რეზინის ბალიშები.
სტაციონარული ბლენდერის საკმაოდ დიდი ზომისა და წონის გათვალისწინებით, ის, როგორც წესი, ყოველი გამოყენების შემდეგ არ იდება კარადაში. ამიტომ, მოწყობილობის არჩევისას უნდა დარწმუნდეთ, რომ მისი გარეგნობა ორგანულად ჯდება სამზარეულოს ინტერიერში.
ბლენდერები
ჩვენს ქვეყანაში ყველამ იცის, რა არის ბლენდერი. იგი ნამდვილად არის ყველაზე საბაზისო ტექნიკა, მაგრამ ისეთი, რომლის გარეშეც აბსოლუტურად არ შეგვიძლია სამზარეულოში საქმიანობა!
ახლა, თუ თქვენ ხართ დამწყები, როდესაც საქმე ეხება მიქსერის საფქვავის გამოყენებას ან გამოცდილი სამზარეულოს ტექნიკის სფეროში, ჩვენ გარანტიას გაძლევთ, რომ თქვენ გაიგებთ ერთ-ორ რამეს საუკეთესო ბლენდერის შესახებ.
1. სიმძლავრე:
ერთ-ერთი პირველი, რაც უნდა შეამოწმოთ, როდესაც საქმე ეხება ბლენდერს , არის რამდენი ვატი აქვს მას. უფრო მაღალი სიმძლავრე სასარგებლოა უფრო მკაცრი ინგრედიენტების დასაფქვავად და უფრო სწრაფი სიჩქარით. 500 W-დან 750 W-მდე საკმარისია სამზარეულოსთვის.
2. სიჩქარე:
მიქსერის საფქვავი RPM ასევე გადამწყვეტი ფაქტორია, რადგან ის გეტყვით, თუ რამდენად სწრაფად შეუძლია დანას ბრუნვა წუთში. შიდა მიქსერის საფქვავისთვის, ყველაფერი 18000-დან 23000 RPM-მდე საკმარისია. წვენსაწურის მიქსერის საფქვავი იდეალურად მოითხოვს დაბალი ან საშუალო RPM-ს ეფექტური მუშაობისთვის. უფრო მაღალი RPM-ზე, რჩეული გთავაზობთ ხარისხიან ბლენდერებს, რომლებსაც აქვთ სიჩქარის კონტროლის ღილაკი/ჩამრთველი, რომ შეცვალოთ პარამეტრები მოთხოვნის შესაბამისად.
3. ქილები:
ბლენდერის ქილა
რაც უფრო მეტია ქილების რაოდენობა, მით უკეთესი. მოძებნეთ ბლენდერი , რომელსაც აქვს 2-3 ქილა სხვადასხვა ტევადობით, თქვენი მოთხოვნილების დასაკმაყოფილებლად. ერთი შეგიძლიათ გამოიყენოთ სანელებლების დასაფქვავად. გამძლე კორპუსი და მდგრადი სახურავი აუცილებელია სამზარეულოში ყოველდღიურ ცვეთას გაუძლო. ასევე შეამოწმეთ არის თუ არა ერგონომიულად შემუშავებული სახელური.
4. პირები:
ფოლადის პირები
პირები არის ის, რაც ასრულებს ყველა სამუშაოს, ამიტომ ნამდვილად აზრი აქვს მათი ხარისხის შემოწმებას. დარწმუნდით, რომ მასალა არის უჟანგავი ფოლადი და სასურველია 304 კლასის. ფოლადის ხარისხს აქვს მნიშვნელობა, რადგან ის გეტყვით, არის თუ არა ფოლადი მდგრადი ჟანგვისა და კოროზიის მიმართ. მაღალი ხარისხის ფოლადის პირები ასევე ინარჩუნებენ სიმკვეთრეს უფრო დიდი ხნის განმავლობაში.
5. გარანტია:
რჩეული გთავზობთ გარანტიას თქვენს პროდუქტზე, შეგიძლიათ დარწმუნებული იყოთ, რომ არჩეული პროდუქტი ნამდვილად ხარისხიანი პროდუქტია. გარანტია 2-დან 5 წლამდე არის ის, რაც უნდა შეამოწმოთ მოდელის არჩევისას. მოძებნეთ დამატებითი გარანტია ძრავზე. ეს უზრუნველყოფს თქვენი მოწყობილობის დაცვას უფრო დიდი ხნის განმავლობაში.
შეჯამება
ბრენდის არჩევა ყველასთვის პირადი საქმეა. გარდა ამისა, აუცილებელია განასხვავოთ ბრენდის ქვეყანა და მწარმოებლის ქვეყანა. თუ პირველი არის, მაგალითად, გერმანია, მაშინ მეორე თითქმის 100% იქნება ჩინეთი. სწორედ ამ ქვეყანაშია კონცენტრირებული ყველა ძირითადი ბრენდის საწარმოო სიმძლავრეების უმეტესი ნაწილი.
სტანდარტული საგარანტიო პერიოდი შეადგენს 12 თვეს შეძენის დღიდან. თითოეული მწარმოებლის მომსახურების ვადა ადგენს თავისთავად იმ მოსაზრებებიდან გამომდინარე, რომ სათანადო მუშაობის შემთხვევაში მოწყობილობა უსაფრთხო იქნება ამ პერიოდის განმავლობაში. მომსახურების ვადის ქვედა ზღვარი სამი წელია.
ბლენდერების ფასების დიაპაზონი უკიდურესად ფართოა,მაგრამ, ისევ და ისევ, ეს ყველაფერი დამოკიდებულია ფუნქციონალურობაზე და მწარმოებელზე.