Nikkei ნიკეი
Nikkei (ნიკეი)
Nikkei ეწევა კომერციული სამზარეულოს აღჭურვილობის წარმოებასა და რეალიზაციას. იგი მუშაობს შემდეგი სეგმენტებით: კომერციული სამზარეულოს ტექნიკა და საცხობი აღჭურვილობა. Nikkei კომერციული სამზარეულოს აღჭურვილობის სეგმენტი ეწევა ფრიერების, რამენის ქვაბების, გაზის სანთურების, გრილერების, გაყინული ნუდის ქვაბების, ორთქლის, გიოზას გრილის მანქანების, ბრინჯის გაზქურების, გაზქურის ღუმელების და სხვათა წარმოებას და გაყიდვას. Nikkei საცხობი აღჭურვილობის სეგმენტი ეწევა პურის და სხვა საცხობი ღუმელის წარმოებას და რეალიზაციას. Nikkei დააარსა მასაჰიკო ვატანაბემ 1961 წლის 20 მარტს და სათაო ოფისი მდებარეობს ტოკიოში, იაპონია.
ელექტრო და ინდუქციური ღუმელების ინტენსიური განვითარებისა და გაუმჯობესების მიუხედავად, ნიკეის გაზქურები მაინც არ კარგავს პოპულარობას და კვლავ მოთხოვნადია. პრაქტიკა გვიჩვენებს, რომ გაზიფიცირებული სახლების მაცხოვრებლების დიდი უმრავლესობა დღესაც, როგორც ადრე, უპირატესობას ანიჭებს ნიკეის გაზქურას. ეს გასაკვირი არ არის, რადგან Nikkei გაზქურები საშუალებას გაძლევთ სწრაფად მოამზადოთ საკვები, ხოლო ცეცხლზე მოხარშული კერძების გემო უფრო გამოხატულია. და რაც მთავარია, არის ენერგიის მნიშვნელოვანი დაზოგვა.
Nikkkei გაზქურები არის დიდი, ძვირი და იშვიათად ფუჭებადი ტექნიკა. სწორედ ამიტომ, უკიდურესად იშვიათია საუბარი მათ შეცვლაზე - როგორც წესი, მხოლოდ გადაადგილების ან რემონტის დროს, რაც დაკავშირებულია ყველა საყოფაცხოვრებო ტექნიკის განახლებასთან. შედეგად, მყიდველი აღმოჩნდება მოუმზადებელი არჩევანისთვის: მან არ იცის, როგორ შეიცვალა Nikkei ღუმელები გასული ათწლეულის განმავლობაში, რა ფუნქციები აქვთ თანამედროვე მოდელებს, რა უნდა ვეძებოთ ყიდვისას, გარდა ფასისა.
Nikkei (ნიკეის) გაზქურის სახეები
ძალიან პოპულარულია ნიკეის ღუმელების მოდელები, რომლებშიც კერა და ღუმელი მუშაობს გაზზე. ჩვენს ქვეყანაში გაზის ტარიფი ჯერ კიდევ საგრძნობლად დაბალია, ვიდრე ელექტროენერგიაზე და ბევრი მომხმარებელი სამართლიანად თვლის, რომ ცოდვაა ენერგიის ყველაზე იაფი წყაროს მაქსიმალური გამოყენება, თუ ასეთი შესაძლებლობა არსებობს.
თქვენ მოგიწევთ დანაზოგის გადახდა უფრო დაბალი დონის მოხერხებულობით, რადგან Nikkei გაზის ღუმელში არ არის:
- ზედა გათბობა
- ვენტილატორი კამერის შიგნით ცხელი ჰაერის ერთგვაროვანი განაწილებისთვის
- დაბალ ტემპერატურაზე მუშაობის რეჟიმები
- ზუსტი ტემპერატურის კონტროლი.
თუმცა, ნამდვილი შეფ-მზარეულები მზად არიან შეეგუონ ამ შეზღუდვებს და სრულად გაზიფიცირებული ღუმელის მიერ გამოშვებული დიდი რაოდენობით ჭვარტლს, ცეცხლზე მომზადების შესაძლებლობის გამო.
Nikkei გაზქურა ელექტრო ღუმელით არის ოქროს შუალედი ეკონომიურობასა და მარტივად გამოყენებას შორის. ასეთი ვარიანტი, ერთის მხრივ, საშუალებას გაძლევთ არ დახარჯოთ ძვირადღირებული ელექტროენერგია ლანჩებისა და ვახშმის ყოველდღიურ მომზადებაზე, მაგრამ, მეორე მხრივ, საშუალებას გაძლევთ ისარგებლოთ თანამედროვე ელექტრო ნიკეის ღუმელების ყველა უპირატესობით
ნამდვილი კულინარიული შედევრების შესაქმნელად.
Nikkei გაზქურები, რომლებზეც გაზისა და ელექტრო სანთურები მშვიდობიანად თანაარსებობენ, გაცილებით ნაკლებად გავრცელებულია, მაგრამ არის რამდენიმე. ეს ტექნიკა განსაკუთრებით საინტერესოა აგარაკების მფლობელებისთვის, რომლებიც იყენებენ გაზის ცილინდრებს: მაშინაც კი, თუ ცილინდრში გაზი მოსალოდნელზე ადრე ამოიწურება, თქვენ არ მოგაკლდებათ ცხელი სადილის მომზადების შესაძლებლობა.
Nikkeis გაზისა და ელექტრო სანთურების თანაფარდობა, როგორც წესი, არის 3:1 .ვინაიდან ერთი ელექტრული ელემენტის სიმძლავრე მცირეა, გაზქურები კომბინირებული გაზ-ელექტრული კერით ჩვეულებრივ არ საჭიროებენ სპეციალურ ელექტრო კავშირს.
ყველა წარმოებულ ნიკეის გაზქურას, ძალიან იშვიათი გამონაკლისის გარდა, აქვს სტანდარტული სიმაღლე 85 სმ. სიღრმე შეიძლება განსხვავდებოდეს, მაგრამ არა ბევრი - 50-დან 60 სმ-მდე. მაგრამ ნიკეის გაზქურის სიგანეში ბევრი ვარიაციაა და თქვენ გექნებათ ბევრი არჩევანი.
ყველაზე პოპულარული და გავრცელებული ნიკეის გაზქურების ვარიანტია 50 და 60 სმ სიგანის ფილები, თუმცა, სურვილის შემთხვევაში, შეგიძლიათ იპოვოთ სუპერ ვიწრო 30 სმ მოდელი და მხოლოდ უზარმაზარი, რომლის სიგანე 90-ს ან თუნდაც მიაღწევს. 120 სმ რაც უფრო ფართოა ფილა მით მეტი სანთურები შეიძლება განთავსდეს მის ზედაპირზე.
Nikkei გაზქურის ზომები, რომლებიც თქვენთვის ოპტიმალურია, განისაზღვრება ოთახის ფართობით, ავეჯის არსებული ან დაგეგმილი მოწყობით და მოწყობილობის გამოყენების მოსალოდნელი ინტენსივობით, რაც თავის მხრივ დამოკიდებულია თქვენი ოჯახის რაოდენობაზე.
რა უნდა იცოდეთ Nikkei (ნიკეის) გაზქურის შესახებ
ბუნებრივი (მთავარი) და თხევადი (ბალონი) აირის წვის პროდუქტებია ნახშირორჟანგი და წყალი - ნივთიერებები აბსოლუტურად უვნებელია. თუმცა, ეს იდეალურია. გაზის არასრული წვის შედეგად წარმოიქმნება ნახშირბადის მონოქსიდი, რომელიც უფრო ცნობილია როგორც ნახშირბადის მონოქსიდი. მცირე კონცენტრაციებში იწვევს თავის ტკივილს, მაგრამ დიდი კონცენტრაციით შეიძლება გამოიწვიოს სიკვდილი. თავად ბუნებრივი/თხევადი გაზი ასევე ტოქსიკურია
თუმცა ეს ყველაფერი არ არის ნიკეის გაზქურის გამოყენებაზე უარის თქმის მიზეზი.
საკუთარი თავის და თქვენი საყვარელი ადამიანების დასაცავად, უბრალოდ დაიცავით რამდენიმე მარტივი წესი:
- Nikkei გაზქურის მუშაობისას ელექტრო გამწოვი უნდა იყოს ჩართული. თუ სამზარეულო არ გაქვთ აღჭურვილი, ფანჯარა ღია დადეთ.
- ხარშვის დასრულების შემდეგ აუცილებელია სამზარეულოს ვენტილაცია მინიმუმ 15-20 წუთის განმავლობაში.
- სასურველია ნიკეის გაზქურა ზედიზედ 2 საათზე მეტი არ იყოს ჩართული. შეეცადეთ არ ჩართოთ ორზე მეტი სანთურები ერთდროულად
- რაც უფრო დიდია მანძილი სანთურიდან გახურებული ჭურჭლის ძირამდე, მით უფრო სრულად იწვის გაზი.
- რეგულარულად მიაქციეთ ყურადღება ალის ტიპს. გამჭვირვალე ლურჯი ალი არის ნიშანი იმისა, რომ წვა ნორმალურად მიმდინარეობს, წითელი და ყვითელი ენების გამოჩენა მიუთითებს, რომ წვა არ არის დასრულებული. ცეცხლის ხასიათის ნებისმიერი ცვლილება, მისი ფერის შეცვლა, ძლიერი ჭვარტლის გამოჩენა არის მიზეზი, რომ დაუყოვნებლივ დაუკავშირდეთ გაზის სამსახურს.
და, რა თქმა უნდა, სანამ სამზარეულოსთვის Nokkei გაზქურას აირჩევთ, დარწმუნდით, რომ მას აქვს პროდუქტის სერტიფიკატი. უფრო მეტიც, ამ შემთხვევაში საქმე მხოლოდ საეჭვო წარმოშობის ტექნიკას არ ეხება. სერტიფიკატის გარეშე, თქვენ არც კი უნდა შეიძინოთ დროში გამოცდილი, რეპუტაციის მქონე ბრენდების პროდუქტები, რადგან გაზის ხარისხის მახასიათებლები განსხვავდება ევროპული სტანდარტებისაგან.
ბოლოს ნანახი
რჩეული ბრენდი

