პიცის საცხობი
2 პროდუქცია
ჩვენება 1 - 2 of 2 პროდუქტი
პიცის საცხობი ელექტრო ტაფა
საიდუმლო არ არის, რომ სახლში პიცის მომზადება სავსეა გარკვეულ სირთულეებთან,რომელთაგან მთავარია საყოფაცხოვრებო ღუმელების შეზღუდული შესაძლებლობები საკმარისად მაღალი ტემპერატურის დაყენების თვალსაზრისით.იგივე პრობლემაა ბევრ ელექტრო „პიცას მწარმოებელში“, რომლებიც უფრო მეტად მოგვაგონებენ ჩვეულებრივ ელექტრო ვაფლის უთოებს ან სენდვიჩების მწარმოებელს.
დღეს ჩვენს სტატიაში წარმოგიდგენთ მინი ელექტრო ტაფას,რომელიც დაგეხმარებათ გამოცხობასა და შეწვაში.
პიცის საცხობის ვიზუალი
ვიზუალურად, ეს მინი პიცის ღუმელი საშუალოზე მაღალი მოწყობილობის შთაბეჭდილებას ტოვებს. ამის მთავარი მიზეზი ელეგანტური დიზაინია, რის გამოც მოწყობილობა მფრინავ თეფშს წააგავს.
კორპუსი დამზადებულია პრიალა შეღებილი ლითონისგან. სახელურები, ფეხები და საკონტროლო ყუთი დამზადებულია შავი მქრქალი პლასტმასისგან. მოწყობილობის შიდა საფარი არის შეუღებავი ლითონი.
სხეული თავისთავად შედგება ორი ნაწილისგან: ქვედა, ფიქსირებული და ზედა - რომელიც არის ჩამოკიდებული საფარი. ქვემოდან ჩანს სავენტილაციო ხვრელები, ასევე ფეხები რეზინის მოცურების საწინააღმდეგო საფარით. ყდაზე არის სითბოს მდგრადი პლასტმასის სახელურები.
პიცის მომზადების პროცესი რამდენიმე ეტაპისგან შედგება:
- 5 წუთის მანძილზე უნდა გაათბოთ პიცის საცხობის ელექტრო დაფა
- ქვაზე დადგით წინასწარ მომზადებული პიცა, ან მოაყარეთ გაბრტყელებული ცომი,შემდეგ კი მოაყარეთ ინგრედიენტები
- დახურეთ სახურავი და მოხარშეთ სასურველი შედეგის მიღწევამდე.
მომზადების დროს პიცას სანახავი ფანჯრიდან შეხედავთ. დაუყოვნებლივ ვთქვათ, რომ მისი დანახვა არც ისე ბევრია: ამ გზით თქვენ შეგიძლიათ აკონტროლოთ შევსების მდგომარეობა, მაგრამ სანახავი ფანჯრის საშუალებით ვერ შეამოწმებთ ქერქის გამოწვის ხარისხს - ის მდებარეობს. გვერდებზე, ფანჯრიდან არ ჩანს. მაგრამ ქერქით ყველაზე ადვილია იმის გაგება, მზად არის თუ არა პიცა და დადგა თუ არა მისი ღუმელიდან ამოღების დრო.
ექსპლუატაციის დროს სიურპრიზები არ შეგვხვედრია: გამაცხელებელი ელემენტები რეგულარულად აცხელებდნენ ქვას და პიცას ორივე მხრიდან, ტაიმერი დროს ითვლიდა და პიცა მოხარშული იყო.
ცოტა წინ რომ გავიხედოთ, ვთქვათ, რომ იმის გათვალისწინებით, რომ ერთი პიცის მომზადებას მხოლოდ 3-5 წუთი სჭირდება, მექანიკური ტაიმერის გამოყენება ძნელად მიზანშეწონილია. ბოლოს და ბოლოს, ერთ დამატებით წუთს შეუძლია ოქროს ქერქი დამწვარ კრეკერად აქციოს. უფრო ადვილია პროცესის პირადად კონტროლი.
პიცის საცხობის მოვლა
პიცის საცხობის ელექტრო დაფის გამოყენების შემდეგ აცადეთ გაცივება, შემდეგ გაწმინდეთ ღუმელის შიგნითა და კიდეები ქაღალდის პირსახოცით ან რბილი ქსოვილით რბილი სარეცხი საშუალებების გამოყენებით. არ გამოიყენოთ აბრაზიული პროდუქტები ან ლითონის საწმენდები.
ქვის მოვლის საუკეთესო საშუალებაა მისი უბრალოდ ჩამორეცხვაა საჭირო, გამდინარე წყლის ქვეშ სარეცხი საშუალებების გამოყენების გარეშე. დამწვარი პროდუქტების მოსაშორებლად შეგიძლიათ გამოიყენოთ ლითონის ფუნჯი ან სპეციალური საფხეკი. გარეცხვის შემდეგ ქვას უნდა მიეცეს სრულად გაშრობა ჭურჭლის სარეცხი მანქანის გამოყენება, რა თქმა უნდა, მკაცრად აკრძალულია.
აღსანიშნავია, რომ ქვაზე აუცილებლად წარმოიქმნება ლაქები. ეს სრულიად ნორმალური მოვლენაა, რომელიც, ზოგიერთის აზრით, „ქვას კეთილშობილ იერს ანიჭებს“. ჩვენ, ვაღიაროთ, დამწვარ ლაქებში „კეთილშობილური“ ვერაფერი ვიპოვეთ, მაგრამ ამასაც ვერ ვუწოდებთ დიდ პრობლემას: ეს არანაირად არ მოქმედებს მის ფუნქციონირებაზე.
შეჯამება
პიცის საცხობი ელექტრო ტაფა არის ყველაზე კომპაქტური აპარატი ტქვენს სამზარეულოში. პიცის ელექტრო დაფა გეხამრებათ რაც შეიძლება მეტი დრო დაზოგოთ და ასევე დაზოგოტ თანხა,რომ მიიღტვათ უგემრიელესი პიცა ჩვენი ელექტრო დაფის დახმარებით.