სენდვიჩის აპარატი


გარანტია
9 პროდუქცია
ჩვენება 1 - 9 of 9 პროდუქტი
სენდვიჩის აპარატი
ტერმინები სენდვიჩის აპარატი და ტოსტერი ხშირად ერთი და იმავე დანიშნულებით გამოიყენება. ეს არის ელექტრო სამზარეულოს მოწყობილობა ელექტრო გამაცხელებელი ელემენტით, რომელიც ადუღებს პურს ხრაშუნა ქერქით. ჩვეულებრივი ტოსტერისგან განსხვავებით, სენდვიჩის აპარატი ამზადებს ცხელ სენდვიჩებს ან სხვა შემწვარ საკვებს შიგთავსით. ე) "დახურული" სენდვიჩები, რომელიც შედგება პურის ორი ნაჭერისაგან (ფუნთუშის ორი ნახევრისგან), რომელთა შორის არის შიგთავსი (ყველი, ძეხვი, ბოსტნეული და ა.შ.).
თანამედროვე მოდელები აერთიანებს რამდენიმე ფუნქციას - 3 in 1, 4 in 1. ურთიერთშემცვლელი ჩანართების გამოყენებისას მოწყობილობა შეიძლება გახდეს ვაფლის მოსამზადებელი აპრატი ან მინი ღუმელი ათქვეფილი კვერცხის, ხორცის ან თევზის შესაწვავად.
სენდივიჩის აპარატი შედგება ორი ფირფიტისგან არაწებოვანი ეფექტით. ფირფიტები აღჭურვილია გათბობის კოჭით, რომელიც მათი დახურვისას უზრუნველყოფს მიღებული შიდა ღრუს ერთგვაროვან გათბობას. კონტროლის სისტემა საშუალებას გაძლევთ დააყენოთ და შეინარჩუნოთ სასურველი ტემპერატურა და გათბობის დრო.
სენდვიჩის აპარატების სახეობები
სენდვიჩის აპარატი არის სამზარეულოს მოწყობილობა პურის და რულონების ნაჭრების სწრაფად დატოსტერებისთვის. რა არის კარგი ამ ტექნიკის გამოყენებაში? მასთან ერთად, თქვენ არ გჭირდებათ ზეთის გამოყენება,რომ თქვენი პურის ულუფა იყოს ხრაშუნა და გემრიელი.
სენდვიჩის აპარატის შიგნით არის კუპეები, რომელთა კედლები აღჭურვილია გათბობის ელემენტებით. ისინი გამოიმუშავებენ სითბოს, რის გამოც პური ცხვება და ხრაშუნა ქერქს იძენს.
ჩამოვთვალოთ სენდვიჩის აპარატების სახეობები:
- მექანიკური სენდვიჩის აპარატი. არ აქვს ტაიმერი, თქვენ არ შეგიძლიათ დააყენოთ მომზადების ხანგრძლივობის დრო. ასე რომ, თქვენ თავად უნდა აკონტროლოთ კერძიც და მომზადების დროც.
- ნახევრად ავტომატური სენდვიჩის აპარატი. წინა მოდელისგან განსხვავებით, არის თერმოსტატული გადამრთველი, რომელიც იცავს გადახურებისგან. სენდვიჩის აპარატს შეუძლია ტემპერატურის გაზომვით აკონტროლოს პურის გაშრობის ხარისხი. როდესაც ის გარკვეულ დონეს მიაღწევს, მოწყობილობა წყვეტს მუშაობას. მაგრამ თქვენ მოგიწევთ ხელით ამოიღოთ პური.
- ავტომატური სენდვიჩის აპარატი. აქ მომზადების პროცესი ავტომატიზირებულია და სრულყოფილებამდეა მიყვანილი. მომხმარებელი ადგენს ტემპერატურას და მუშაობის დროს. როგორც კი ის დასრულდება, სენდვიჩის აპარატი შეწყვეტს მუშაობას, აირტყამს და პურს მაღლა აგდებს.
სენდვიჩის აპარატი განკუთვნილია სენდვიჩებისთვის. ის ასევე უფრო მრავალფეროვანია ფუნქციონალური თვალსაზრისით. პურის ნაჭრებს შორის მოთავსებული შიგთავსი კარგად თბება, რაც საშუალებას გაძლევთ მიიღოთ ძალიან გემრიელი ცხელი სენდვიჩი. ტექნიკის გამოყენება შესაძლებელია პურის გამოცხობის, ბლინების, ხორცის სტეიკის, შემწვარი ბოსტნეულის დასამზადებლად.
რა ავირჩიოთ: ტოსტერი თუ სენდვიჩის აპარატი? თუ თქვენ გჭირდებათ მრავალმხრივი მოწყობილობა, რომელიც პურის ტოსტის გარდა, ცხელ სენდვიჩებს და სხვა პროდუქტებს გამოაცხობს, მაშინ უმჯობესია აირჩიოთ სენდვიჩის აპარატი. თუ საჭიროა მხოლოდ პურის ტოსტის ნაჭრები და სხვა ფუნქციებს მნიშვნელობა არ აქვს, მაშინ ზედმეტ გადახდას აზრი არ აქვს. უმჯობესია ამ შემთხვევაში მეორე ვარიანტი აირჩიოთ.
სენდვიჩის აპარატის გამოყენება
როგორ გამოვიყენოთ სენდვიჩის აპარატი? მოწყობილობის ფირფიტები იხსნება მათი დაკიდებული კავშირის გამო. სენდვიჩის დაწვის თავიდან ასაცილებლად, შიდა ზედაპირსა მსუბუქად უსმევენ კარაქს ან მცენარეულ ზეთს. პურის ნაჭერის, შიგთავსი იდება ქვედა თეფშზე, შემდეგ კი ყველაფერს პურის მეორე ნაჭერი ფარავს. ფირფიტები მჭიდროდ არის დახურული, დაყენებულია სასურველი რეჟიმი და სენდვიჩიც მზადაა 3-5 წუთში.
პროცესის კონტროლი დამოკიდებულია ინსტრუმენტის ტიპზე. უმარტივეს იუჯეტურ სენდვიჩის აპარატის მოდელებში პროცესი არ რეგულირდება. გამოწვის რეკომენდებული დრო მითითებულია ინსტრუქციებში ან მითითებულია ექსპერიმენტულად. უფრო რთულ ვარიანტებს აქვთ თერმოსტატები, რომლებიც საშუალებას გაძლევთ დააყენოთ სხვადასხვა ტემპერატურის პირობები. რეგულირება შეიძლება იყოს საფეხურიანი ან გლუვი ტიპის. და ბოლოს, თანამედროვე ელექტრონულად მართულ ტექნიკას, თერმოსტატის გარდა, აქვს ტაიმერი, რომელიც უზრუნველყოფს სენდვიჩის აპარატის ავტომატურ გამორთვას მითითებული პროგრამის შესაბამისად.
მართკუთხა სენდვიჩის აპარატი
სენდვიჩებისთვის უმჯობესია გამოიყენოთ მართკუთხა (კვადრატული) პურის ნაჭრები, რადგან ისინი კარგად იკავებენ გამდნარ შიგთავსს. თუ გსურთ სენდვიჩებს ორიგინალური ფორმა მისცეთ, ჩვეულებრივ გამოიყენება სპეციალური ჩანართები მოწყობილობის ფირფიტებისთვის. შიგთავსად შეგიძლიათ გამოიყენოთ თითქმის ნებისმიერი პროდუქტი - ყველი; ხორცი, თევზის ნაჭრები, ფილე; სოკო ან ჯემი; მაიონეზით ან სოუსით გაჟღენთილი ბოსტნეული, და სხვა ვარიანტები, რომლებიც გამოწვეულია კულინარიული ფანტაზიებით.
სენდვიჩის აპარატი არის კომპაქტური მოწყობილობა დახურული ცხელი სენდვიჩების დასამზადებლად. გარდა ამისა, სენდვიჩის აპარატს შეუძლია ბლინების, პუფების და ვაფლის მომზადება. ამისათვის, მოწყობილობის ინდივიდუალური მოდელები აღჭურვილია დამატებითი ურთიერთშემცვლელი ფირფიტებით.
სენდვიჩის აპარტი შედგება ორი გაცხელებული ფირფიტისგან, რომელთა შორისაც სენდვიჩია დამაგრებული. ჩვეულებრივი სენდვიჩია აპარატია ერთდროულად ამზადებს 2-დან 4 სენდვიჩს.
სენდვიჩის აპარატის უპირატესობები:
- ცხელი სენდვიჩების სწრაფი მომზადება
- დამატებითი ფუნქციები (შეგიძლიათ მოამზადოთ ვაფლები, თევზი და ხორცის კერძები, ათქვეფილი კვერცხი და ა.შ)
- დაცვის არსებობა გადახურებისგან
- ჩამკეტი მექანიზმები
- სხეულის თბოიზოლაცია დამწვრობის რისკის შესამცირებლად
- გათბობის ტემპერატურის კონტროლერი
- ტაიმერი და მზა მაჩვენებელი.
სენდვიჩის აპარატი არის ძალიან მოსახერხებელი სამზარეულო მოწყობილობა, რომელიც საშუალებას მოგცემთ მოამზადოთ ცხელი სენდვიჩები სულ რაღაც რამდენიმე წუთში. თუ სამზარეულოს აქვს ადგილი კიდევ ერთი მოწყობილობისთვის და სენდვიჩებს საკმარისად ხშირად ამზადებთ, მაშინ სენდვიჩის აპარატის ყიდვა არა მხოლოდ სასიამოვნოს გახდის მომზადების პროცესს, არამედ დაზოგავს დროს.
საჭიროების შემთხვევაში, ყოველთვის შეგიძლიათ თან წაიღოთ მივლინებაში, სამუშაოდ, არის მსუბუქი და კომპაქტური სენდვიჩის აპარატების მოდელები, რომლებიც დიდ ადგილს არ იკავებს. გარდა ამისა, სენდვიჩის აპარატის დახამრებით შეგიძლიათ მოამზადოტ უამრავი სენდვიჩები სხვდასხვა შიგთავსებით,რაშიც შეზღუდული არ ხართ.. დარწმუნებულები ვართ, ჩვენი სტატია დაგეხმარებათ,სწორი სენდვიჩის აპარატის არჩევაში.